Sup-race.

Categorie
Evenementen Kombof
Datum
3 mei 2020 10:00 - 15:00

Voor de 1e keer organiseren wij een SUP-race in samenwerking met Sup Schermer ; de wedstrijd SUPronde De Woude.


Het is een suptocht voor de beginnende wedstrijdsuppers en recreanten die een keertje mee willen doen aan een wedstrijd.

Dus zet 3 mei 2020 maar in je agenda!

De tocht om het eiland is zo'n 7 kilometer, dus prima te doen. We starten op het Kogerpolderkanaal voor Restaurant Het Kombof en gaan dan het Alkmaardermeer op. Dit is best een uitdaging, want het is een groot meer met veel recreatieboten. We suppen om het eiland heen en dan kom je vanzelf weer terug bij het startpunt.We suppen vlak langs de kant en hopen zo min mogelijk het overige verkeer op het water tot last te zijn.

Er zijn 4 categorieën. Vrouwelijk deelnemers op hardboards, vrouwelijke deelnemers op inflatable boards, mannelijke deelnemers op hardboards en mannelijke deelnemers op inflatable boards.

Vanaf 10.00 uur is iedereen die zich aangemeld heeft van harte welkom om op het eiland te komen (Via je board of via het pontje).
We palaveren om 10.30 uur in het kerkje van De Woude. Om 11.00 uur gaat het deelnemersveld van start.

Het dragen van een wetsuit en leash zijn verplicht!

Geef je snel op! Voor meer informatie neem contact met ons op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app 0610489287.

 
 

Alle datums

  • 3 mei 2020 10:00 - 15:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda