Warme voorgerechten

Zacht gegaard krokant buikspek  met zwarte knoflook mayonaise, gerookte biet en balsamico uitjes

Crispy roasted pork bacon with black garlic mayonnaise, beetroot and balsamico onions

 

€ 11,75

Vispotje

met gambastaartjes, mosselen en coquilles in knoflookolie,

pepertjes en bosui

Fishstew with prawns, mussels and scallops Saint Jacques in garlic oil



€ 13,00

Escargots (slakken) 

gebakken in kuidenboter met brood om te dippen

Snails in herb butter

 



€ 10,50



Koude voorgerechten

Marbre

van gerookte zalm, kabeljauw en botervis

geserveerd met limoen-dille mayonaise

Marbre of smoked salmon, codfish and butterfish served with a lime-dill mayonnaise



€ 12,50

Carpaccio

met truffelmayonaise en gerookte tuinbonen

Carpaccio with a truffle mayonnaise and broad beans

€ 11,50

Gerookte polder paling

geserveerd met toast en roomboter

Smoked eel served with toast and butter

 

€ 12,50

Proeverijtje 't Kombof

selectie van diverse voorgerechtjes, geserveerd vanaf 2 personen

Combination of assorted hot and cold starters, minimum 2 persons

€ 13,50

Stokbrood met dips


€ 4,75

 

Soepen


Romige tomatensoep

Tomato soup


€ 5,50

Franse uiensoep

French onion soup



€ 5,50

Beemster kaassoep

Beemster cheese soup

€ 5,50

 

Vegetarische voorgerechten

Salade
met warme geitenkaas

Salad with goatcheese

€ 10,50

Quiche mediterrane

met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes

Mediterranean quiche with spinach and goatcheese

€ 10,50

Portabello

gevuld met tomatencouscous, gegratineerd met oude kaas

Portabello filled with tomato couscous, au gratin with old cheese

 

€ 10,50

 

Buiten de kaart om serveren wij een maandelijks wisselend drie
gangen keuzemenu voor € 29,50 p.p.

Iedere woensdagavond serveren we een DAGHAP voor € 11,50