Warme voorgerechten

Zacht gegaard krokant buikspek

met gerookte jonge bietjes en rouille

Crispy roasted pork bacon with smoked beetroot and rouille

 

€ 11,75

Greenshell mosselen uit de oven

met knoflook, pepertjes en sjalotjes

Greenshell mussels served with garlic, red peppers and shallots



€ 11,50

Paddenstoelenpotje met knoflookboter (V)

uit de oven gegratineerd met Beemsterkaas

Mushroom mixture with garlicbutter covered with Beemster cheese



€ 10,50



Koude voorgerechten

Vitello tonnato

dun gesneden kalfsvlees, geserveerd met tonijnmayonaise

Vitello Tonnato

€ 11,50

Carpaccio van rode biet (V)

geserveerd met geitenkaas en gecarameliseerde pecannoten

Carpaccio of beetroot served with goatcheese

€ 10,50

Zalmbonbon

gevuld met Hollandse garnalen

Smoked salmon served with Dutch shrimps

€ 12,50

Proeverijtje 't Kombof

selectie van diverse voorgerechtjes, geserveerd vanaf 2 personen

Combination of assorted hot and cold starters, minimum 2 persons

€ 13,50

Stokbrood met dips


€ 4,75

 

Soepen

Italiaanse Pomodorisoep (V)

met crème fraiche en verse basilicum

Pomodori soup with creme fraiche and basil



€ 6,00

Franse uiensoep

French onion soup


€ 6,00

Romige Beemster kaassoep (V)

Beemster cheese soup

€ 6,00

 

Vegetarische voorgerechten

Salade met gebakken halloumi (Cypriotische geitenkaas)

geserveerd met divers soorten noten, honing en pijnboompitjes

Salad with Halloumi goatcheese

€ 10,50

Paprika gevuld met linzen en tomatencouscous

Paprika filled with lentils and couscous

€ 10,50

Kaasfondue

Geserveerd met stokbrood en rauwkost

Cheesefondue

 

€ 10,50

 

Buiten de kaart om serveren wij een maandelijks wisselend drie
gangen keuzemenu voor € 31,50 p.p.

Iedere woensdagavond serveren we een DAGHAP voor € 11,50