Warme voorgerechten

Portabello

gevuld met wild gehakt, gegratineerd met Beemsterkaas en geserveerd met cumberlandsaus en tomatencrumble

Portabello filled with minced meat, served with cumberlandsauce and tomato crumble

 

€ 10,50

Gambastaartjes 

in knoflookroomsaus

Prawns in garlic cream sauce



€ 11,00

Salade met krokante pekingeend

met bosui, komkommer en Hoisinsaus

Salad with crispy Peking duck and Hoisin sauce

 



€ 12,00



Koude voorgerechten

Combinatie van fazantpaté en gerookte eendenborst

geserveerd met krokante pancetta en een schuim van braam en dragon

Paté of pheasant and smoked duck breast served with crispy pancetta



€ 11,50

Carpaccio van ree

met truffelmayonaise, zoete kastanjes en gerookte tuinbonen

Carpaccio of vension with a truffle mayonnaise, chestnuts and broad beans

€ 11,50

Gerookte polder paling, zalm en Hollandse garnalen

geserveerd met toast en roomboter

Smoked eel, salmon and Dutch shrimps served with toast and butter

 

€ 12,50

Proeverijtje 't Kombof

selectie van diverse voorgerechtjes, geserveerd vanaf 2 personen

Combination of assorted hot and cold starters, minimum 2 persons

€ 13,50

Stokbrood met dips


€ 4,75

 

Soepen


Romige tomatensoep

Tomato soup


€ 6,00

Franse uiensoep

French onion soup



€ 6,00

Broccolisoep met stukjes gerookte paling 

Broccolisoup with smoked eel

€ 6,00

 

Vegetarische voorgerechten

Salade met gebakken halloumi (Cypriotische geitenkaas)

geserveerd met vers fruit, honing en pijnboompitjes

Salad with Halloumi goatcheese

€ 10,50

Quiche mediterrane

met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes

Mediterranean quiche with spinach and goatcheese

€ 10,50

Truffelrisotto

met bospaddenstoelen en Parmezaan

Risotto with truffle, mushrooms, au gratin with Parmezan cheese

 

€ 10,50

 

Buiten de kaart om serveren wij een maandelijks wisselend drie
gangen keuzemenu voor € 29,50 p.p.

Iedere woensdagavond serveren we een DAGHAP voor € 11,50