Indonesische avond (zaterdag 22 november is vol).
Op zaterdag 22 en zondag 23 november nemen de zusjes Cynthia en Marscha, na het geweldige succes van vorig jaar, het hele weekend de keuken van ‘t Kombof over!
Zij nemen jullie mee op een culinaire reis door hun Indische roots, met authentieke
gerechten die hen met de paplepel zijn ingegoten. Op het menu staan klassieke Indonesische
gerechten, maar daarnaast serveren zij ook minder bekende pareltjes. Deze familierecepten
hebben ze geleerd van hun moeder en oma. Er is voor ieder wat wils, of je nu van rund,
kip of vegetarisch houdt. Natuurlijk sluiten we af met een verrukkelijk dessert!
Het menu bestaat uit:
Pastel Goreng (Indisch pasteitje gevuld met kip en groenten)
Ajam Pedis (Pikant gekruide kip in rode saus)
Daging Rendang (Langzaam gegaard rundvlees in kokossaus)
Mangut Ikan (Makreel in pikante gele kokossaus)
Oblok Oblok (Traditioneel groentegerecht met spercieboontjes, tahu en tempeh in kokosmelksaus)
Telor bumbu bali (Ei in Balinese saus)
Perkedel daging (Indisch gekruide aardappel/gehaktballetjes)
Orak-Arik (Roerbakgerecht van groenten en eieren)
Sate Babi (Gegrild varkensvlees met een pittige pindasaus)
Bami, Nasi putih en Nasi Goreng
Kokosijs met pandan, spekkoek en sesamkoekje
Reserveer snel, want de plekjes zijn beperkt.
Kom proeven, beleven en genieten van een avond vol Indische gastvrijheid op 22 of 23 november!
Het menu komt op 45,50 p.p.
Aanvang 18.00 uur.
Zaterdag 22 en zondag 23 november 2025.