Kerst 24 en 25 december.
KERSTMENU 24 en 25 december 2025
#. Gamba tempura met gegrilde courgette, Sriracha mayonaise en een feestelijk glas Cava
****
#. Zalm, gemarineerd in biet en sinaasappel, gerookt in de barbecue en geserveerd met mierikswortel-crème fraîche
***
#. Krokante Serranoham met mascarpone-vijgencrème en hazelnoot
****
#. Cappuccino “Bisque”
****
#. Combinatie van zacht gegaard buikspek, zeeduivel, geroosterde aubergine en een dressing van hoisin
****
#. Hertenbiefstuk met gekarameliseerde zuurkool, polenta en jus Bordelaise
****
#. Kerstdessert “Surprise”
****
#. Koffie met snoeperijtjes
Reserveren ; info@kombof.nl of 075-6411731
24 en 25 december; muziek; Renate Houtman. Aanvang; 18.30 uur. Kerstmenu euro 72,50 p.p.

KERSTMENU 24 en 25 december 2025; Vegetarisch menu.
#. Groene asperges tempura met gegrilde courgette, Sriracha mayonaise en een feestelijk glas Cava
****
#. Zalm no zalm (vegan), gemarineerd in biet en sinaasappel en geserveerd met mierikswortel-crème fraîche
****
#. Krokantje van pastinaak met mascarpone-vijgencrème en hazelnoot
****
#. Cappuccino van bospaddenstoelen
****
#. Ravioli Reypenaer in groentebouillon
****
#. Paddenstoelen risotto met gekarameliseerde zuurkool, polenta en rode wijnsaus met paddenstoelen
****
#. Kerstdessert “Surprise”
****
#. Koffie met snoeperijtjes.
Reserveren ; info@kombof.nl of 075-6411731
24 en 25 december; muziek; Renate Houtman
Aanvang; 18.30 uur. Kerstmenu euro 72,50 p.p.