Over het kombof

't Kombof is een café-restaurant met een leuk terras aan het water waar het 's zomers goed toeven is. 's Winters en op koude herfstdagen wordt de openhaard dagelijks gestookt.

omstreeks 1.800, na het graven van de Markervaart is het eiland De Woude ontstaan. Om de werklui van een natje en droogje te voorzien werd op het eiland een café neergezet. In de tussenliggende jaren is dat café uitgegroeid tot wat het nu is.

Een restaurant met ongeveer 80 zitplaatsen, een terras met 90 zitplaatsen en café Bakboord, twee eigen aanlegsteigers voor passanten en een jachhaven met ongeveer 35 ligplaatsen.

In ons restaurant hangt een nostalgische, gezellige sfeer. De zomers worden vaak gekenmerkt door vele koude biertjes op een zonnig terras. Of met een flesje koele rosé en een heerlijk menu.

In de winter brandt de haard en kan men zich warmen na een mooie wandeling met chocomel of een glaasje glühwein. Ook serveren wij in de wintermaanden een mooie wildmaaltijd met een goed glas wijn.

Onze keuken combineert Franse en Hollandse invloeden en wisselt viermaal per jaar van kaart. Vanaf oktober staat er traditioneel wild op het menu. Natuurlijk staan er ook diverse streekgerechten op de kaart. Wat te denken van de gerookte polderpaling, Wouder stoofaal, bourgondische lamsbout of verse asperges.

Laat u dus aangenaam verrassen; "Waag de overtocht met het pontje naar 't Kombof" Bekijk ons menu of reserveer direct door te bellen naar 075 641 17 31 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ( Woude 32 , 1489 NC De Woude).